www
 

HOME


MENU


Kontakt

rePCenter.dk
Tlf: 4015 6070

Valid HTML 4.01!

Valid CSS!

rePCenter.dk - Virus / Spyware


Alle priser er incl. moms. Der tages forbehold for prisændringer.

Virus/spyware

Virus og spyware er tidens store trusel mod PC-brugere. Vi ser daglig mange maskiner, der er så angrebet af virus og/eller spyware, at de derfor kan være mere end 10 minutter om at starte Windows(tm), og som er næsten uanvendelig til de simpleste opgaver.

Er du træt af din PC, som er blevet sløvere og sløvere, hopper af internet, viser pop-ups med alle mulige og umulige "tilbud"? Så er der store muligheder for at din PC er angrebet. Kilden til dette utøj er i mange tilfælde PC'ens manglende sikkerhedsniveau.

NB! Vælger du selv at download'e "mirakel-kuren", skal du være opmærksom på, at mange "kure" i sig selv er spyware, hvis hensigt er at få dig til at købe "Pro"-udgaven... Noget af det værste er de såkaldte KEY-LOGGERS, som automatisk aflurer dine tastetryk og sender dem til en database, der bliver overvåget af suspekte personer... Kun fantasien sætter grænser for, hvad der så kan ske...

Er din PC angrebet, kan vi fjerne virus, spyware, keyloggers m.v., og installerer derefter software, der sikrer mod fremtidige angreb!