www
 

HOME


MENU


Kontakt

rePCenter.dk
Tlf: 4015 6070

Valid HTML 4.01!

Valid CSS!

rePCenter.dk - Reparation / Opgradering


Alle priser er incl. moms. Der tages forbehold for prisændringer.

Reparation / Opgradering

Defekt PC? Du kender det...: "I går slukkede jeg som jeg plejer - i dag vil den ikke tænde..." Årsagerne kan være mange, men i mange tilfælde er det strømforsyningen, der er gået i stykker. Hvis du ellers er tilfreds med PC'ens ydeevne m.v. koster det typisk 350-400,- for en udskiftning. Dog svinger prisen noget afhængig af fabrikat, effekt m.v.

En PC i dag udvikler meget varme. Varme og elektronik er ikke altid en god kombination, derfor er der mange andre fejlmuligheder. En typisk fejl er en processor, der løber varm p.g.a manglende køling. Det er derfor af og til en god ide' at sikre, at blæseren kører problemfrit, og at der er den nødvendige kølepasta mellem processor og køler.

Andre defekte komponenter i PC'en kan også udskiftes for små penge, men med prisniveauet på nye/brugte PC'er in mente, bruger vi ikke adskillige timer på en ældre sag.

Vi kan også lave en opgradering af dit nuværende system. Mange gange kan vi hæve niveauet og PC'ens præstationer betragteligt for en mindre pris end du måske troede...

Vi giver et tilbud på reparationen/opgraderingen inden vi går i gang, og så er beslutningen din!